top of page

OVER ONS

 

De oven van Mijnpizzaoven is een robuuste stalen buiten oven, van hoge kwaliteit, ambachtelijk gemaakt in Nederland. We zijn gek op vuur, buiten zijn, houthakken, borrelen, bakken en koken. Het liefst met familie en vrienden. En wij geloven in duurzaam ondernemen. Vanuit deze passies is ons familiebedrijf mijnpizzaoven geboren. Met onze oven kun je op hoge temperatuur de allerlekkerste pizza’s en gerechten bakken. De oven wordt met de hand vervaardigd in een sociale werkplaats. Eerlijk gemaakt, voor een eerlijke prijs. Mijnpizzaoven staat voor ondernemen met hoofd, hart en handen. 

 

Warme groet,

Middel 4144 px.png

Hoe zijn jullie begonnen?

 

Lisa: “we delen een liefde voor ambachtelijke, kwalitatief goede producten en lekker koken en bakken. Daarnaast houden we allebei van buiten zijn en vuurtjes stoken.”

 

Teun: ”ik kwam via mijn werk in de sociale metaalwerkplaats terecht en zag hoe vakkundig de mensen daar waren en toen kwam opeens alles samen en groeide ons bedrijf op een organische manier.”

Lisa_en_teun_van_mijnpizzaoven.jpg

Vertel eens iets over jullie samenwerking met Konnected? 

 

Teun: “Wij geloven in duurzaam ondernemen. Het samenwerken met een Nederlandse sociale werkplaats, waar mensen met een lichamelijke of psychische handicap, of een afstand tot de arbeidsmarkt een fijne plek hebben om te werken, was daarom een logische keuze. Daarnaast werken er fantastische ambachtslieden op de werkplaats.”

Lisa: “Vanuit mijn werk in zowel de zorg als de creatieve sector had ik de wens om een product te ontwerpen met Teun dat van goede kwaliteit is en tegelijkertijd in het maakproces werk biedt aan mensen die vaak over het hoofd gezien worden.”

4b galerij LR.jpg

Hoe zien jullie de toekomst van MijnPizzaOven?

 

Lisa: “We willen natuurlijk vooral mensen aansporen om lekker te genieten van onze buiten oven en ambachtelijk te koken en je familie of kinderen hierbij te betrekken. Samen koken en eten werkt, is onze ervaring, verbindend.”

 

Teun: “We zouden nog meer willen groeien, want als wij groeien, kunnen we nog meer mensen op de werkplaats een beschutte werkplek of leerwerplek bieden.

En Lisa en ik hopen dat onze klanten ons verhaal doorvertellen en bij ons kopen ómdat wij niet alleen een heel kwalitatief goede pizzaoven verkopen, maar óók omdat we een onderneming zijn die sociaal onderneemt.”

15 galerij .jpg
bottom of page